Friday 3 June 2011

Fistan Diktim! :)



Dikisle pek alakam yoktur, bu kumasi kumas pazarindan pek begenerek almistim. Amacim memlekete gittigimde, annemden bu kumastan bana birsey yapmasini istemekti ama gecen gun bir costum, aldim bir t-shirt, kumasin ustune koydum, kestim, bictim, giydim! Ben yaptim ya, bir de ilk diktigim elbise ya pek bir kiymetli ama blogda yayinlamak gibi bir niyette degildim dogrusu. Bana guzel gorunuyor ama dikis bilen gozler kimbilir ne gorurler diye yayinlamayi dusunmemistim lakin can dostum guzel insan koketh'in israrlari tehdite donmeye basladi, bende onu kirmayip yayinliyorum :)
Posted by Picasa

13 comments:

  1. Bak tam buraya yazıyorum, bu öğrenme isteği seni hep genç tutacak, 500 yaşında bile ölsen genç gitti diyecekler, süpper oldu bu elbiseeeeeee:)

    ReplyDelete
  2. Tesekkür ederim canimcim....cok seviyorum ögrenmeyi :)

    ReplyDelete
  3. valla bravo güzel dikmişsin.Bizim oralarda elbiseye fistan gömlege de mintan derler.o geldi şimdi aklıma ..
    Selamlar.

    ReplyDelete
  4. tesekkurler otuzundansonra :)
    benden de selamlar

    ReplyDelete
  5. çok güzel olmuş devamını getir bence koketh iyiki yayınla demiş ,bizde o sayde gördük iyi günlerde kullan

    ReplyDelete
  6. Tesekkürler dikisdersi, ziyaretin ve motive eden yorumun icin :)

    ReplyDelete
  7. İlk denemen olduğuna inanmak çok zor gerçekten çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık güzel günlerde giymeni dilerim.

    ReplyDelete
  8. Tesekkürler sevgili Handan,acemi sansi bu olsa gerek :)

    ReplyDelete
  9. Kumaş güzel, elbise modeli güzel valla ne diyeyim ellerinize saglık :)

    ReplyDelete
  10. bu ilk deneme yani öylemi :) peki önceden dikiş bılgınız varmıydı?? hıc bılmıyormus gıbı yazmıssınız.. nasıl oldu nasıl yaptınız saskın saskın bakıyorum :) hadı lutfen bana da yollayın o perılerınızı, şu duğme dahi dıkemeyen ellerim ıcımdekı dıkıs askına bısıler yapmayı basarsın :) cok ıstemekle bırlıkte hıc bırsey beceremeyeceğımı dusunmek yordu benı:( bı cesaret makası alıp kesemedım bıle bısı:(

    ReplyDelete
  11. Merhaba fidaneli, dikis bilgim yok denecek kadar azdi bu elbiseyi diktigimde...kumas penye gibi ayni zamanda elastik, o yuzden pens gibi ugrastiran seyler gerekmiyor, oyle bir kumas secerek ve modelini begendigin bir bluz ya da tunigi uzerine koyup sabunla kenarini cizip 2 cm disaridan keserek ise baslayabilirsin, ben de öyle yaptim... hadi bi cesaret, ilham perileri seninle olsun :)

    ReplyDelete
  12. ne güzel olmmuşş işte yeteneklisin belli...

    ReplyDelete

Popüler Yayınlar