Sunday 4 September 2011

SNOOPY BEBEK OYUN ÖRTÜSÜ


 Bir hevesle basladigim bu örtü elimde süründü de süründü...Araya giren baska aktiviteler ve benim kacan hevesim bu kadar uzun sürmesine sebep olsa da bitti sonunda...

Birkac yil öncesine kadar dügme dikmekten aciz olan ben, simdi neler yapiyorum ben bile sasiyorum...Anca farkina vardim bendeki cevherin!!! :) Bu internet okul gibi yahu!


Bu 2. patchwork calismam ( denemem ), daha once "patchwork rug" adi verilen calismalardan bir denemem olmustu buradan bakabilirsiniz. Bu ise arasi elyafli, yorganlamali falan bildigimiz patchwork denemem.
Hata gani ama yine cok ögretici bir calismaydi...Bunu nasil olsa kimseye vermeyecegim kendi evimde kullanmak icin yaptim, dolayisiyla hatalar cok önemli degil. Biye gecirme kismi oldukca beceriksizce gecti ama acemilikte olur böyle seyler :)



Ailenin minik, sevimli üyesi ziyaretimize geldikce üzerinde yuvarlansin diye yapildi, kendileri kalite kontrolü yapip son sözü söyleyecekler :)

4 comments:

  1. Ay ay ay snoopy si de varmış :) Çok şeker olmuş bu canımcım, ben gelince de oynayabilir miyim? :))

    ReplyDelete
  2. Oynayabilirsin tabii...senin sevdigin renkler var :)

    ReplyDelete
  3. Ne güzel bir yorum bırakmışsınız bana...Çok teşekkür etmek, hem de sizi tanımak istediğim için, size uğradım müsadenizle... Ne güzel şeyler tanıtıyorsunuz...Resimler harika... Ahhh gönül isterdi ki, İzmir'de beraber olalım...Kısmat...Belki bir gün...Neden olmasın? Taaa uzakalrda...kendinize çok iyi bakın, olur mu?

    ReplyDelete
  4. Tesekkür ederim Ece Hanim ziyaretiniz icin...Blogum senlendi :) Sanal da olsa tanismis olduk,Izmir atölyenizin hayirli olmasini dilerim...Evet belki bir gün...neden olmasin...taa uzaklardan kucak dolusu sevgiler...

    ReplyDelete

Popüler Yayınlar