Thursday 3 May 2012

Back! :)


 Biraz ara verdikten sonra tekrar bloguma dönmek güzel...Bir kosu Hollanda'dan Izmir'e gittim geldim, 2 güzel hafta gecirdim, aile ziyaretleri, arkadas sohbetleri, bol günes D vitamini topladim, ve Hollanda'ya geri döndüm.


Karsiyaka'da ugradigim bir hobi magazasindaki mdf objeleri görünce icim gitti,Hollanda'da yok böyle seyler. En sonunda ben acacagim bir mdf obje dükkani, ya batarim ya zengin olurum :)))

 Bir bu kücük tepsi ile bir mektupluk aldim, bavulda yer yoktu yoksa dükkani götüresim vardi!
Tepsiyi hemen boyamaya koyuldum, hersey iyi gitti de is dekupaj kismina gelince cuvalladim. Bilirim aslinda peceteyle calismanin zorlugunu, daha önceki basarisizliklarimdan ders almamis olmaliyim ki yine peceteyle denedim veee sonuc sekilde görüldügü gibi...Ama gözümü cok rahatsiz etmedi, sanki özellikle yapilmis gibi bir havasi var. ( Zügürt tesellesi mi acep? ) Ay aman napiim catlatma , patlatma, eskitme gibi teknikler var , bu da pecete burusturma teknigi!! :)


Burada büyük market zincirlerinden bir tanesi belli miktarlarda alisveris karsiliginda minyatür ürünler hediye ediyor. Bakin benim gibi bir Nutella canavarina ne cikti!!!
Nutella ile ilgili dahiyane fikirleri olan tek insan olmadigimi zamanla anladim tabii. Mesela Nutella dolu bir havuzda yüzmek veya evin bir kösesine Nutella cesmesi yaptirmak gibi hayallerim var! :)


Bu minyatür Nutella kavanozunu görünce ayyy dedim bundan anahtarlik yapmaliyim... da nasil?
Hemen goncaya danisildi, gonca ucu halka olan bir vida ile bu isi cözecegini söyledi. Tepeden incecik delindi, halkali vida takildi gerisi zaten belli...Tadaaaaaaaaaaaa...




Aldigim diger mdf obje...Mektupluk olasi var....Peceteyle calisilmayacak...Bu sefer burusturma teknigi uygulanmayacak... Bakalim nasil olacak....


Sevgiyle...

7 comments:

  1. tepsi çok güzel olmuş, buruşuk peçete yöntemi iyiymiş:)) benimde oluyor öyle zaman zaman. olsun öyle de güzel. eline sağlık. ayrıca hiç belli olmuyor buradan bakıldığında:))
    nutalla anahtarlık harika, bayıldım. onuda iyi günlerde kullan.
    sevgiler

    ReplyDelete
  2. Vallahi ben buruşukluk falan görmüyorum gaaayet te güzel olmuş :) Ne kadar uğraşmışsın kenarlarıyla falan oh ellerine sağlık güle güle kullan :) Nutellanla da bir ömür boyu mutlululuklar diliyorum ayrıca :))

    ReplyDelete
  3. Merhaba

    Nutella anahtarlık çok güzel olmuş üzerine monte ettiğiniz halkalı vidayı nereden aldınız veya buldunuz ben çok aradım ama bu kadar küçük boyutunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim berrakgumruk@gmail.com mail adresim

    iyi çalışmalar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Armağan Bey, bu vidayı eşim yapı malzemeleri satan bir dükkandan almıştı. Sanırım siz de yapı marketlerinde bulabilirsiniz.

      Delete
    2. Merhaba efendim ben o küçük nutella nerede satılıyor bende alıcamda o küçük nutella nerede satılıyor??

      Delete
  4. Şey siz o nutellatyı nerden aldınız internette arattım ama yoktu acaba o küçük nutellalı nerde bulabilirim o küçük nutella nerede satılıyor??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba, o minyatür nutellayı satın almadım, bir zamanlar bir süpermarket veriyordu. Yazıda belirtmişim zaten satın almadığımı.

      Delete

Popüler Yayınlar