Sunday 8 June 2014

Deniz / Lotje :)

Yine bir amigurumi çalışmasıyla buradayım. Kabul ediyorum tiryakisi oldum ama biraz ara versem parmaklarım için iyi olacak. Eveet gelelim bebişimize. 


Aslında Tineke Kuipers'ın bloğunda başlattığı beraber örelim aktivitesine katılarak başladım. O, her gün bebeğin bir parçasını anlatıp fotoğraflayıp yayınlayacak, ben de bakıp aynısını yapacaktım fakat benim bebek bacaklardan sonra kontrolden çıktı sanırım tam anlayamadım yanlış yaptım tam bir ucube oldu, eh söküp kafama göre takıldım bende. Sonuçtan da gayet memnunum. 
Gelelim ismine. İsim annesi Deniz'e senin kadar sevimli olursa adını Deniz koyacağım demistim. Onun kadar sevimli olmadı ama yine de Deniz olsun adı dedim. Ha bu arada Deniz de benim gibi el islerine sonradan merak sarmış ve tiryakisi olmus yeni bir blogger. Bloğunu ziyaret etmek isterseniz 
buraya tık tık.
Bir de arkadan bakalım modelimize

Mis gibi havada bahçeden de selam verelim ve iyi haftalar dileyelim. 

I tried to follow the instructions of Tineke Kuipers but I didn´t succeed. After the legs, my doll became something creepy. I decided to re-make it without following the pattern strictly. The result is different than the original one but I am satisfied with it. So thanks to Tineke I have a very cute amigurumi doll. Her Turkish name is Deniz and her Dutch name is Lotje.
:)



7 comments:

  1. Allahımmmm harika olmuş bayıldım:))) Ellerine sağlık.Aynı ben :) demek isterdim ama bu çok şirin. Bende bu amigurumi olayına el atmak çok istiyordum,bir gün başladım kafayı yaptım ara verdim başka şeylere devam ettim sonra döndüm bebeğe yapamadım:( Bir bileni izlemem lazım lakin sende çokk uzaktasın:(
    Uzatmadan çok sevdim bu Deniz'i bendeniz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Denizcim tesekkürler, begenmene sevindim... yakin olsaydik neler yapardik seninle beraber:) öpüyorum

      Delete
  2. Bencede sonuç çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık:) Ben hiç denemedim amigurumi örmeyi,bir ara bende mi denesem? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkür ederim, deneyin isterseniz ama dikkat tiryakilik yapiyor..en azindan bende yapti :))

      Delete
  3. Your Deniz is gorgeous!!!

    I wish you a happy day, Margaret

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Amber...have a very nice day and weekend :)

      Delete
  4. Dankjewel, ik vind jouw pop ook heel leuk, groetjes.

    ReplyDelete

Popüler Yayınlar