Sunday 18 March 2012

Dekoratif çiçek


Dün bu cicegi ördüm, ister dekoratif amacli bir yere asarak, ister kitap ayraci olarak kullanmak mümkün. Yapilisini merak edenleri buraya alalim.
Kitap okumak, sevdigin kösene cekilip sayfalarda, satirlarda kaybolmak ya da kendini bulmak... Keske ülkemizde daha cok kitap okunsa daha az tv izlense... Dilerim bir gün gerceklesir bu dilegim.

Her ne kadar bilgisayardan kitap okumak fikri bana hic sicak gelmiyorsa da Günes Çavmasi adli romani zevkle okumaktayim, 11 bölüm yayinlandi su ana kadar ve her pazartesi yeni bölüm yayinlaniyor.  Ilgilenenlere simdiden keyifli okumalar.

Muhtesem bir hafta diliyorum, p.tesi sendromu olanlar ise-okula vs gitmeden önce sevdiginiz neseli bir müzikle baslayin güne derim....Kanirtan, aglak sözleri olmayan hatta mümkünse sözleri olmayan :)
Bayiliyorum 40'li 50'li 60'li yillarin sahici müzigine. Bilgisayarin, teknolojinin son numaralarinin karismadigi saf müzik.

Sevgiyle...

4 comments:

  1. Çok cici bir şey olmuş, ellerine sağlık.

    ReplyDelete
  2. Çiçeğin çok güzel olmuş canım arkadaşım:) Güle güle kullansın kim kullanacaksa, şans getirsin ona :) Bu arada ben bu haftaya 'my little toy gun' ile başlamak istiyoruuuum :)loves and hugs ;)

    ReplyDelete
  3. çok şeker olmuş ellerine sağlık

    ReplyDelete
  4. Ben ce kitap ayracı olarak çok şık
    ellerine emeğine sağlık arkadaşım çok cici olmuş güle güle iyi günlerde kullan...

    ReplyDelete

Popüler Yayınlar